Monday, July 19, 2010

Hoe corrupte Excel 2002-werkmap met macro's vast te stellen

Microsoft Excel is veruit de opmerkelijke spreadsheet product in de markt. Excel heeft een rijke collectie van de formules waarmee u de gegevens in geraffineerde manieren te manipuleren. Eindgebruikers kunnen maken verschillende macro's in Excel-spreadsheets die de automatisering van de opmaak mogelijk te maken, grafieken en andere vaak gebruikte spreadsheets 'taken. Bovendien kunt u naadloos integreren een Excel-werkmap met andere toepassingen met behulp van macro's. Echter, op tijden die u kunt tegenkomen problemen met het openen van een Excel bestand met macro's. Bijvoorbeeld, wanneer u probeert een Excel-bestand opent, zal u worden beperkt door een foutmelding of je zal zonder opmaak zie helemaal. Deze symptomen wijzen op mogelijke corruptie in een Excel-bestand. En dus wordt het essentieel voor u om gegevens te herstellen vanaf een reservekopie. Als er geen schoon en bijgewerkt back-up beschikbaar is, moet u overwegen een Excel Repair nut.

Bedenk een scenario, waarin, opent u een Excel-spreadsheet in 2002 voor het bewerken van doel. De spreadsheet bevat een groot aantal macro's en werken prima. U voegt een andere set van macro's en met succes worden getest. U bespaart het werkblad en wanneer u probeert om het te heropenen, kan u de volgende foutmelding:

"Schade aan het bestand was zo groot, dat reparaties niet mogelijk waren. Poging om uw Excel-formules en waarden te herstellen, maar sommige gegevens kunnen verloren zijn gegaan of beschadigd."

U bent erin geslaagd om voorbij de bovenstaande foutmelding, alleen te vinden dat het Excel-bestand heeft de opmaak verloren. Bovendien zijn de macro's zijn allemaal uitgeschakeld.

Veroorzaken

De bovenstaande foutmelding en symptomen tonen dat het Excel-bestand corrupt is.

Resolutie

Met het oog op het bovenstaande foutmelding te isoleren, kunt u proberen de volgende Repair excel file stappen:

  • Gebruik de Terugkeren naar opgeslagen document commando
  • Dit zal werken als je bewerkten een Excel-bestand en het bestand beschadigd raakt voordat u hebt opgeslagen wijzigingen in het bestand. U kunt het corrupte bestand herstellen door de volgende stappen:
1.Go naar het menu Bestand, klik op Openen, selecteer de naam van het bestand dat u aan het bewerken bent. U ziet een dialoogvenster te zeggen: "Terug naar opgeslagen document?"
2.Klik op OK en het bestand dat u aan het bewerken bent teruggekeerd naar de laatst opgeslagen versie
  • Sla het bestand in SYLK-formaat
  • Sla het bestand in HyperText Markup Language (HTML) formaat

Als u niet in staat zijn om de Excel-bestand te repareren, dan moet je downloaden van een Excel repair software van het internet. Dergelijke hulpmiddelen efficiƫnt reparaties corrupte Excel-bestanden, ongeacht de oorzaak achter corruptie.

No comments:

Post a Comment