Wednesday, August 11, 2010

Excel-werkmap Corruptie - Preventie en Herstel

Met de steeds toenemende belang van de Excel-toepassing, hebben kans op corruptie ook verhoogd werkblad variëteiten. En de mensen die zijn getroffen door dit probleem al weet wat het is om in een dergelijke situatie. Meestal mensen vandaag maatregelen nemen om schade aan hun dossiers te voorkomen, afgezien van het handhaven van een back-up van hun alle belangrijke gegevens. Maar hoe zit het met degenen die hebben ofwel geen back-up, of vinden dat hun back-up is of niet is bijgewerkt, of werkt niet genomen? Maak je geen zorgen! Het is mogelijk om bestanden herstellen, ophalen van uw gegevens, en als reguliere methoden niet werken, gebruik dan van derden Excel repair software.

Laat het ons weten meer over het voorkomen van Excel-werkmap verlies, voordat het graven in haar herstel.
Ondanks dat het een efficiënt instrument, Excel gevoelig is voor storingen en verlies van gegevens. Maar we kunnen volgen eenvoudige strategieën om Excel-gegevens verlies te voorkomen. Lees verder om te weten:

  • Excel-functies AutoHerstel dat een afschrift van het dossier slaat op door de gebruiker opgegeven locatie na de vaste interval van tijd.
  • Een andere manier die niet bekend is bij vele gebruikers van Excel-gegevens bestand is dat zij in staat kan stellen 'Altijd reservekopie maken' optie 'Opslaan als' in het dialoogvenster door te klikken op 'Algemene opties' op het menu 'Extra'. Dit zorgt voor een back-up met informatie die is opgeslagen voordat u het laatst verlaten het bestand. U kunt ook wijzigingen aanbrengen in het sjabloon voor standaardscherm bij het opstarten.
  • Neem goede zorg van uw harde schijf, want als gebied waar het bestand wordt opgeslagen slecht wordt, zal het bestand corrupt. Voer schijf onderhoud door het uitvoeren van Scan Disk te onderzoeken
  • bestandsstructuur van de schijf, een keer per week
  • oppervlak af te tasten van de media, een keer per maand
  • Regelmatig draaien anti-virus scan.
  • Zorg ervoor dat u systematisch afslag Windows, zelfs als u wilt afsluiten, of uw systeem herstarten.
  • Houd bronnen van elektromagnetische straling uit de buurt van uw opslagmedia.
  • Voorkom dat stof van voort te bouwen op en rond uw opslagmedia.
  • En het belangrijkst, onderhouden van een remote backup, hetzij online of op het netwerk.

Echter, als u hebben ondervonden van dit ernstige verlies van gegevens Werkboek situatie, en hebben al geprobeerd verschillende reparatie methoden, gevolgd door de gegevens retrieval methoden, dan is een derde partij Repair excel software is een veilige weddenschap voor u!

No comments:

Post a Comment