Tuesday, September 14, 2010

Hoe op te lossen 'werkmap die u hebt geselecteerd kan niet worden geopend' error

Excel Services werken met Excel 2007 en stelt u in staat om te delen, belasting, Excel-werkmappen te berekenen op Microsoft SharePoint Server 2007 portals en dashboards. U kunt delen van een gehele werkmap of slechts enkele onderdelen ervan, zoals grafieken, tabellen, enz. Door het gebruik van een webbrowser, eindgebruikers kunnen bekijken en interactie met de werkboeken. Echter, op momenten, wanneer u een werkmap publiceert naar Excel Services en proberen om het te laden in een browser, kan je rent in een foutmelding. Dergelijke situaties uitbarsten wanneer u probeert een corrupte werkmap te laden. U kunt gebruik maken van een gezonde back-up kopie van het Excel-bestand en opnieuw naar de server uploaden. Echter, als u geen toegang tot een back-up of als het niet is een bijgewerkte versie, dan moet u overwegen gebruik te maken van een Excel Repair software.

Bedenk een scenario, waarin, u hebt een Excel 2007 spreadsheet met informatie over de opbrengsten uit verkoop van uw bedrijf. Je hebt een online vergadering met uw collega's waar je de cijfers en statistieken in de Excel-sheet te bespreken. U bespaart het bestand in. Xlsx-formaat en publiceren naar Excel Services. Wanneer u een webbrowser gebruiken om de belasting met name Excel-werkmap, werkt Excel Services niet laden. Daarnaast ontvangt u de volgende foutmelding:

"Onmogelijk om Werkboek Load

De werkmap die u hebt geselecteerd kan niet worden geopend.
De werkmap kan worden in een niet-ondersteunde bestandsindeling, of het kan worden beschadigd.
Wilt u proberen dit bestand openen in Excel? "

Veroorzaken

De foutmelding kan worden ontvangen in de volgende situaties:

• Als de werkmap bevat een formule die een spatie in de voorkant van de (^) Caret exploitant.
• Of als de werkmap in kwestie is corrupt of beschadigd

Resolutie

De volgende Reparatie Excel-bestand stappen moeten worden overwogen om het probleem op te lossen:

• U moet afstand doen met de ruimte karakter, dat is voor de exploitant dakje geplaatst in de formule
• U kunt ook de getroffen werkmap in niet-XML-binair formaat (. Xlsb) en vervolgens proberen om het opnieuw publiceren om Excel Services
• Als het probleem niet opgelost krijgt, dan is het zeker dat de werkmap corrupt is. U moet in dienst van een derde partij Excel reparatie aanvraag en de fouten in een eenvoudige manier.

No comments:

Post a Comment