Thursday, September 16, 2010

Excel loopt abrupt bericht bewerken header-informatie? Hier zijn reparatie tips

Excel kunt u invoegen beschrijvende tekst zoals datums, titels en paginanummers door middel van 'kop-en voettekst' optie. U kunt sommige noten of verwijzingen in een Excel-werkmap met behulp van een kop-en voetteksten. Deze optie helpt u bij het verstrekken van aanvullende informatie van een lezer die niet kan worden ondergebracht in de oorspronkelijke tekst of data gebied. U kunt echter in de problemen tijdens het bijwerken of bewerken van een Excel-werkmap kop-en voettekst. Evenementen zoals abrupte vertrek uit de toepassing zou kunnen eindigen corrumperen van de werkmap in kwestie. In een dergelijk scenario, de beste oplossing ligt in het vervangen van de getroffen werkmap met een bijgewerkte back-up. Echter, indien een dergelijke alternatieve oplossing bestaat, dan is de beste manier om te herstellen van uw corrupte Excel-werkmap is een third-party Excel reparatie software.

Denk aan een scenario waarbij,, heb je een Excel 2003 spreadsheet met vitale informatie over de prestaties van je teamleden in een bepaald jaar. Je probeert om de informatie in de header te bewerken, maar dat niet doen als het Excel-bestand crasht onverwacht. Wanneer u een poging om weer open te maken, het doet niet open. Alle informatie die is opgeslagen in de getroffen Excel-bestand gaat niet toegankelijk, waardoor u in een ellendig en hulpeloze toestand.

Veroorzaken

De Excel-werkmap kan hebben gekregen als gevolg van corrupte onverwachte crash zij heeft geleden, terwijl u probeerde te header-informatie te bewerken. Corruptie kan ook optreden als u een Excel sheet in een eerdere versie en voerde het in een latere versie van Excel.

Resolutie

Werkmap Corruptie is een ernstig probleem voor iedere gebruiker die verliest toegang tot de belangrijke informatie die is opgeslagen in. U kunt ontlenen de gegevens van een schone en bijgewerkte back-up, maar in het geval u niet over een geldig exemplaar beschikbaar te voeren Excel Recovery dingen kan gaan echt heel moeilijk te hanteren.

Desondanks heb je een goede kans om het herstellen van gegevens van een corrupte Excel-bestand op voorwaarde dat u selecteren en te downloaden voor een efficiƫnte reparatie Excel toepassing. Hoewel, je zou kunnen vinden een aantal van dergelijke toepassingen op het internet, is het niet raadzaam om zomaar een vertrouwen. Gedegen onderzoek moet worden gedaan voor de behandeling van een aanvraag voor de reparatie en het herstel proces. Immers, wil je niet om de informatie voor altijd kwijt.

No comments:

Post a Comment