Thursday, October 21, 2010

Reparatie Excel-bestand met behulp van Excel Repair Tool

Excel spreadsheet-applicatie in MS Excel wordt veel gebruikt door sales executives, marketing managers, accountants en andere professionals in zowel grote als kleine organisaties. Met Excel spreadsheet, is het makkelijk te doen, aanbieding, rangschikken en meer berekenen. MS Excel slaat de Excel-spreadsheet in een XLS-formaat op te slaan. Echter, soms gebeurt het wanneer de XLS bestand corruptie vangsten. Redenen voor corruptie kan worden tal van, maar wat zij doet dat zij over alle gegevens die zijn opgeslagen in het XLS-bestand, ontoegankelijk maakt. Hierdoor kunt u niet in staat zijn om te zien of er wijzigingen in uw gegevens en u kan ook verliezen enkele belangrijke informatie. In een dergelijk geval kan een back-upbestand voor uw gegevens te bewijzen bij de hand. Echter, als er geen back-upbestand is er, gebruik dan een Excel Repair Software om uw ontoegankelijke gegevens op te halen.

Bijvoorbeeld - U werkt op uw XLS bestand, dat uw belangrijkste zakelijke contacten en lijsten heeft. Maar helaas, terwijl je nog werkt, XLS bestand sluit abrupt en nooit weer open, waardoor je helemaal perplex. Je hebt geen idee waarom zoiets gebeurd, alles wat je weet is dat uw gegevens niet meer toegankelijk.
Maar, wat is de reden voor dergelijk gedrag. Laten we eens kijken.

Er zijn een aantal redenen die kunnen schade aan uw XLS-bestanden. Enkelen van hen zijn hieronder vermeld:
  • Onbedoelde of toevallige afsluiten van het systeem
  • Software-crash
  • Trojan besmetting
  • Virusaanval

Als een van de bovengenoemde factoren optreden, terwijl uw XLS bestand open was, kan het gaan corrupt. Maar, er is geen zorgen hoeft te maken als uw gegevens is gewoon toegankelijk, niet voor eeuwig verloren. Het kan terug te vinden zijn met de hulp van een exclusieve Repair Tool Excel-bestand . De tool maakt gebruik high-end methoden terug te brengen van uw gegevens uit het beschadigde XLS bestand. Daarnaast is de applicatie is zeer eenvoudig te gebruiken en je geen enkele voorkennis nodig technische vaardigheden.

No comments:

Post a Comment