Wednesday, October 13, 2010

Hoe te herstellen een corrupte excel-bestand

Een Excel-werkmap is gevoelig voor corruptie, net als andere MS Office-bestanden. Corruptie kan optreden in een Excel-bestand als gevolg van vele redenen, waaronder applicatie fouten, mislukte netwerkverbindingen, onverwachte afsluiten van de computer enz. Om de strijd van de corruptie probleem, gebruikers geloven sterk in het behoud backups. Back-up kopieën zal echter niet altijd bevatten de bijgewerkte informatie, en je hebt opnieuw invoeren van de gegevens en de vereiste inhoud. Om dergelijke problemen te vermijden zeuren, is het beter om te overwegen herstellen van een getroffen Excel-werkmap. Microsoft biedt verschillende methoden om u te helpen Excel reparatie uit te voeren op uw eigen. Zie het gedeelte Tips voor hen. U kunt ze wilt proberen, of een combinatie met de onderstaande lijst.

Steps:

1. Sluit Excel, heropen het en probeer het bestand opnieuw te openen.

2. Als dit niet werkt, herstart de computer, open je Excel en probeer het bestand opnieuw te openen

3. Als dit niet werkt, verwijdert u de inhoud van uw c: \ windows \ temhttp: / / dan excel-repair.blogspot.com/2010/10/how-to-recover-corrupt-excel-file.htmlp directory reboot. Probeer het opnieuw.

4. Als dit niet werkt, herstart de computer, open je Excel en probeer het bestand opnieuw te openen
  • klik dan op Start en Uitvoeren en voer (met inbegrip van de aanhalingstekens en de / s extensie): "C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office \ Excel.exe" / s ["C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office10 \ Excel . exe "/ s (voor Excel 2002, Office XP, klikt u op Annuleren als de MS Office Installer gestart, Excel in de veilige modus nog steeds te starten)
  • Probeer het bestand te openen.
5. Als dit niet werkt, moet u het bestand scannen op virussen. Zorg ervoor dat uw macro heuristiek scannen optie is ingeschakeld. Vraag uw IT-beheerder hoe dit te doen.

6. Als u niet kunt vinden een virus, vind het bestand in Verkenner, klik met de rechtermuisknop op en hernoem het, ter vervanging van de extensie. XLS met de extensie. Doc extensie. Probeert te openen als Word-document.

7. Als dit niet werkt, probeer dan te bepalen of het bestand is niet meer op de schijf. Open het bestand in Explorer en probeer te kopiëren naar een andere locatie.
  • Als u het bestand kopiëren naar een andere locatie, Zo niet, dan kan de werkelijke sectoren op de schijf worden beschadigd
  • Als de data is waardevol genoeg om je, zoek professionele diensten als een beschadigde harde schijf bestand herstel is niet voor het zwakke hart.
8. Probeert te openen een beschadigde schijf herstelde onmiddellijk bestand, wonderen gebeuren.

9. Als het herstelde bestand gaat niet open of je kan het bestand kopiëren naar een andere locatie, het bestand probeert te openen in een meer recente versie van Excel. Als de versie nummers te verhogen, om hun vermogen te herstellen corrupte bestanden toeneemt. Als dit niet werkt of een dergelijke versie van Excel is niet beschikbaar, kijk dan of een andere spreadsheet-applicatie is en proberen om het bestand te openen in dat programma.

Indien de hierboven voorgestelde methoden je niet helpen bij het repareren van een corrupte Excel-werkmap, dan moet je de hoop niet verliezen. Met behulp van een van de professionele Excel reparatie tools, kunt u een beschadigde werkmap te herstellen zonder dat te veel inspanningen. moet je downloaden Stellar Phoenix Excel Recovery zonder enige scrupules. De aanvraag reparaties corrupte werkmappen, gemaakt met MS Excel 2007, 2003, 2002 en 2000-versies. Waarin eenvoudige GUI, dit Excel-bestand reparatie programma scoort veel hoger dan andere nuttige toepassingen in termen van prestaties en gebruiksvriendelijkheid.

No comments:

Post a Comment