Friday, May 14, 2010

Het oplossen van "De instructie op" 0x3005ca13 "verwijst naar geheugen op ... ' Fout

Microsoft Excel-macro's zijn nuttige componenten die u in staat om een specifieke taak te automatiseren met behulp van een reeks van functies en commando's. Deze codes worden opgeslagen in een Visual Basic-module. Echter, sommige versies van Microsoft Excel gebonden aan enkele beperkingen van macro's programmeren. En in het geval, je hen negeert, kan het resultaat werkmap corruptie. Het artikel noemt een van deze beperkingen en later wordt het excel file repair oplossingen die u kunnen helpen gegevens te extraheren uit de beschadigde werkmap.

Voor een gedetailleerde uitleg, waarin ook een scenario u probeert een Excel 2000-werkmap te openen gemaakt. Daarnaast ontvangt u de onderstaande foutmelding:

"De instructie op" 0x3005ca13 "verwijst naar geheugen op" 0x00000018 ". Het geheugen kan niet worden "geschreven". "

Het bestand wel of niet open.

Uitleg

De bovenstaande fout treedt op wanneer u probeert een beschadigde werkmap te openen. Als eenmaal genoemd, dit kan gebeuren als gevolg van onjuiste macro programmering. In dit specifieke geval kan een macro corrupt als u de werkmap gebruiken om het blad dat de controle van de werkmap neemt, te kopiƫren opdracht uitvoeren in een werkmap blad met de oorspronkelijke naam te verwijderen, en dan later op de werkmap gelijktijdig op te slaan. Na de macro wordt uitgevoerd, het werk lijkt te zijn beschadigd bij de volgende start.

Gebruiker Actie

Hoewel het probleem is opgelost in de nieuwste versie van Office 2000 Service Pack, maar om gegevens te extraheren uit een beschadigde werkmap, dient u de aanvraag een van de onderstaande maatregelen:

Als u kunt openen de beschadigde werkmap, maakt u een nieuwe werkmap en kopieer de gegevens van de originele werkmap aan.
  • Probeer de werkmap met behulp van 'reparatie Openen en herstellen' commando.
  • Sla het bestand in XML-of HTML-formaat en weer opslaan in Microsoft Excel-formaat. Open het om te zien of het probleem nog steeds aanhoudt.
  • Als het probleem aanhoudt, gebruik maken van uw laatste beschikbare back-up te herstellen.
  • In het geval er geen goede back-up aanwezig is, gebruik dan een derde Excel Repair Utility. Een Excel-bestand reparatie-software kunt een beschadigde Excel-werkmap en het herstel van de inhoud ervan naar een veilige locatie.

No comments:

Post a Comment