Tuesday, May 11, 2010

Repareren corrupte Excel 2003-bestand

MS Excel spreadsheet is een opmerkelijke tool van de MS Office-pakket. Het wordt gebruikt om te creëren, beheren en te verwerken. Het biedt de mogelijkheid om te berekenen, met behulp van grafische hulpmiddelen, zoals grafieken en diagrammen te automatiseren, de gegevens met behulp van de VBA (Visual Basic for Applications) taal. Bovendien kan je insluiten een Excel-spreadsheet met andere MS Office producten zoals Word en PowerPoint. Echter, soms het Excel-bestand beschadigd raakt als gevolg van verschillende redenen, zoals spanningspieken, menselijke fouten, virus infecties, abrupt afsluiten van het systeem, bestand te groot worden, enz. In dergelijke gevallen dient u de nodige corrigerende maatregelen te repareren excel repair. Echter, als je niet in staat zijn om Excel uit te voeren dan moet je de reparatie van een derde partij Excel-bestand reparatie-software gebruiken om de noodige te doen.

Denk aan een scenario waarbij u zelf hebt gemaakt een Excel-spreadsheet in Excel 2002. Echter, wanneer u het bestand in Excel 2003 de volgende foutmelding weergegeven te openen:

Fouten werden ontdekt in 'bestandsnaam.xls,' maar Microsoft Excel was in staat om het bestand te openen, door het herstellen van de onderstaande lijst. Sla het bestand om deze reparaties permanent.
Schade aan het bestand was zo groot, dat reparaties niet mogelijk waren. Excel geprobeerd uw formules en waarden te herstellen, maar sommige gegevens kunnen verloren zijn gegaan of beschadigd.

Houdt u er rekening mee dat het bestand nog steeds perfect kan openen in Excel 2002, maar het zou de bovengenoemde foutmelding bij het openen in Excel 2003 weergegeven.

Oorzaak:
De oorzaak van deze foutmelding is dat het Excel-bestand corrupt is.

Resolutie:
U kunt deze fout, moet u de volgende stappen:
1.Open het bestand in Excel 2002.
2.Copy de inhoud van het bestand in het klembord.
3.Open een nieuw bestand in Excel 2003 en plak de gekopieerde inhoud in het nieuwe bestand.
4.Save het Excel-bestand.

Voor dit, moet u ervoor zorgen dat u zowel Excel 2002 en Excel 2003 op uw systeem geïnstalleerd te hebben. Echter, als je nog steeds niet in staat zijn om de kwestie-mailadres dat u moet dan een derde repair excel Tool gebruiken om Excel-bestand te herstellen. Deze alleen-lezen tools zijn niet-destructieve en niet overschrijven van de oorspronkelijke gegevens tijdens het scannen van het beschadigde bestand.

No comments:

Post a Comment