Tuesday, May 18, 2010

Herstellen van corrupte Excel-bestand in Excel 2003

MS Excel is het spreadsheet-programma van MS Office-pakket. Het stelt u in staat om verschillende vormen van spreadsheets te creëren, zoals Bill vouchers, rekeningen bestanden, enz. Er werken verschillende soorten van de boekhouding en engineering formules om u te helpen. Echter, soms het Excel-bestand kan krijgen corrupt en toegankelijk zijn vanwege verschillende redenen. Deze redenen kunnen zijn virusinfecties, menselijke fouten, abrupt afsluiten van het systeem, beschadigde besturingssysteem of MS Office, enz. In dergelijke gevallen dient u de nodige corrigerende maatregelen om problemen op te lossen. Echter, als je niet in staat zijn te doen dus dan moet je een derde partij excel file repair instrument te gebruiken om de noodige te doen.

Denk aan een scenario waarbij u een Excel-werkmap, die werd opgericht in Excel 2002, Excel 2003. U bent echter niet in staat om het bestand te openen. Er is een fout bericht wordt weergegeven, dat wil zeggen:

"Er zijn fouten ontdekt in 'bestandsnaam.xls,' maar Microsoft Excel was in staat om het bestand te openen door de reparaties hieronder opgesomd. Sla het bestand om deze reparaties permanent.

Schade aan het bestand was zo groot, dat reparaties niet mogelijk waren. Excel geprobeerd uw formules en waarden te herstellen, maar sommige gegevens kunnen verloren zijn gegaan of beschadigd. "

Oorzaak:
De oorzaak van deze foutmelding is dat het Excel-bestand is beschadigd ten gevolge van verschillende redenen genoemd in de eerste paragraaf.

Resolutie:
U kunt dit foutbericht door:

  • Opening van het bestand in Microsoft Word (of Wordpad) of in Microsoft Excel Viewer.
  • Instellen van de herberekening optie in Excel om handleiding.
  • Met behulp van externe verwijzingen naar de link naar het beschadigde bestand.
  • Met behulp van een macro om gegevens te extraheren, als er een grafiek is gekoppeld aan het beschadigde bestand.

De bovengenoemde methoden in staat zullen zijn om een oplossing voor de foutmelding te geven. Echter, als je niet in staat zijn om het probleem te verhelpen dan moet je een derde partij Excel repair software gebruiken om excel repair te herstellen. Deze alleen-lezen tools zijn in staat om Excel te herstellen van een geval van corruptie bestand door het bestand scannen met behulp van snelle, maar geavanceerde hulpprogramma's voor scannen en aldus een veilige herstel van corrupte bestand.

No comments:

Post a Comment