Friday, August 27, 2010

Excel recovery-oplossingen als werkmap wordt Beschadigde

Excel is een van de meest gebruikte spreadsheet-applicatie, vanwege het gebruiksgemak en het een groot aantal functies, waaronder rekenkundige bewerkingen, grafische tools, draaitabellen, en nog veel meer. Ondanks uitbreiding van al deze functies heeft zij niet in staat geweest om een paar nadelen en bugs te ontsnappen. Onder velen, is een beschadiging van werkmappen, te wijten aan te hoge spanning, menselijke fouten, virusaanval, abrupte sluiting van het systeem, bestand te groot wordt, onverenigbaar Upgradation, fout binnen een applicatie, netwerk problemen, onjuiste codering, enz. In een dergelijk geval kan men Excel-bestand proberen te repareren, handmatig of met behulp van Excel repair tools.

Als op een mooie dag, een persoon opent een Excel-bestand te maken veranderingen daarin, en stelt vast dat is beschadigd is, hij / zij is in een staat van shock. Toen die eerste fase van shock gaat, pas dan dat een persoon kan rationeel denken. En dan is het raadzaam te denken van die back-up, die werd opgericht als het werk pas was voltooid in dat bestand. Maar wat te doen als de back-up niet werkt, of nog erger je vergeten bent om een back-up gemaakt.

In het geval een bestand beschadigd is, kan zij hetzij niet open, of kunnen de gegevens niet tonen in de juiste vorm (onleesbare tekst kan worden) na de opening. U lost dit probleem, en pak uw gegevens, volg dan de aanwijzingen hieronder gegeven:

Als het bestand niet openen: Probeer uw werkmap te openen met de 'Openen en herstellen' functie. Wanneer we selecteert u Openen in het menu Bestand van Excel application dan, het dialoogvenster dat wordt geopend allows u aan het bestand te selecteren, die heeft te openen, waarna je moet klikken op het klein pijltje aan de rechterkant van de knop 'Openen' . Daarna dient u de optie 'Openen en herstellen'. Na deze, moet u klikken op 'Herstellen' wanneer daarom wordt gevraagd.

Als het bestand wordt geopend:
U kunt te filteren, door te slaan als HTML-webpagina, of de indeling XML-werkblad. Na deze, moet u het bestand sluit, en vervolgens opnieuw opent, en sla het op als Microsoft Excel-werkmap. Je mag niet alles kunnen redden, maar de meeste van de dingen.

Als geen van beide werken, dan moet je kiezen voor een derde Excel-reparatie-bestand . Deze toepassing van instrumenten complexe algoritmen te repareren Excel-bestand en extract maximale gegevens hieruit.

No comments:

Post a Comment