Wednesday, August 18, 2010

Hoe problemen op te lossen "Dit bestand is niet een herkenbaar format" Excel fout

Microsoft Excel, een populaire spreadsheet-applicatie, is uitgegroeid tot een integraal onderdeel van iedere organisatie, klein, middelgroot of groot. Deze applicatie wordt veel gebruikt voor het uitvoeren van snelle berekeningen, behoud van de financiële gegevens of records in lijsten en tabellen. Corruptie is heel gebruikelijk in geavanceerde Excel-bestanden. De vele redenen voor corruptie is onder meer abrupte afsluiting van het systeem, virusinfectie, een menselijke fout factor, etc. Door fout binnen een applicatie om de corruptie gegevens opgeslagen in een Excel-bestand ontoegankelijk wordt, waardoor je volledig afhankelijk zijn van een geldige back-up. Echter, als u niet beschikt over een back-up, kunt u proberen het herstellen van een corrupte Excel repair op je eigen door het gebruik van verschillende strategieën reparatie Excel van Microsoft.

Bedenk een scenario, waarin, creëer je een werkmap met daarin informatie over je teamleden salarisgegevens in Excel 2007. U probeert de Excel-sheet in de versie van 2003 openen op uw computer op kantoor, en in plaats daarvan ontvangt de volgende foutmelding:

"Dit bestand is niet een herkenbare vorm."

Als gevolg van het bovenstaande foutmelding, je bent niet in staat om de inhoud van uw Excel file repair krijgen omdat het vrijwel onleesbaar.

Veroorzaken

De bovenstaande foutmelding en vreemd gedrag vertoonde door het Excel-bestand in kwestie suggereren dat is een geval van corruptie. De Excel-bestand is beschadigd en de inhoud ervan moet worden teruggevorderd met behulp van de strategieën die in de volgende sectie van dit artikel. (Resolutie)

Resolutie

Om vast te stellen de bovenstaande foutmelding en corruptie kwestie, moet u voer de volgende Excel-bestand repareren stappen:

  • Stel de herberekening optie in Excel een handmatige
1.Open Excel, opent u een lege werkmap
2.Go naar het menu Extra en klik op Opties
3.Klik het tabblad Berekening
4.In de berekening profiel, klik op Handmatig en klik op OK
5.Op het menu Bestand, klik op Openen en het bestand probeert te openen
  • Gebruik externe referenties te koppelen aan het corrupte bestand
1.Go naar het menu Bestand, klik op Openen, blader naar de map waarin het beschadigde bestand bevat, klik op Annuleren
2.Klik Nieuw op het menu Bestand en klik op OK
3.Type = Bestandsnaam! A1 in cel A1 van de nieuwe werkmap (File naam verwijst naar de naam van de beschadigde werkmap). Als de Select Sheet dialoogvenster verschijnt, selecteert u het gewenste blad en klik op OK
4.Select cel A1 in het menu Bewerken, klik op Bewerken. Vervolgens selecteert u een gebied dat ongeveer dezelfde grootte als het bereik van de cellen die gegevens bevatten in de beschadigde werkmap en klik op Plakken in het menu Bewerken
5.With het bereik van de geselecteerde cellen, klikt u op Kopiëren in het menu Bewerken
6.On het menu Bewerken, klik op Plakken speciaal, selecteer Waarden en klik op OK. Door dit te doen verwijdert u de links naar het beschadigde bestand zodat alleen het bestand van gegevens

Indien de hierboven genoemde stappen komen niet naar uw redding in het herstellen van gegevens van een corrupte Excel-bestand, grijp dan een derde Excel repair software.

No comments:

Post a Comment