Thursday, February 18, 2010

Het oplossen van "Het document veroorzaakt een ernstige fout .." Excel Fout

Microsoft Excel-bestanden vaak beschadigd raken of beschadigd. Meestal is de schade of corruptie zich voordoet als gevolg van toevallige afsluiten van het systeem, de software crash, virus infectie, enz. En in de meeste gevallen, een corrupte Excel-bestand weigert te openen en in plaats daarvan geeft een foutmelding. Uw gegevens komt in gevaar als het Excel-bestand waarin deze is opgeslagen, wordt onbereikbaar als gevolg van corruptie. Maar we kunnen overwinnen dergelijke situaties, met behulp van een back-upbestand om de gegevens te herstellen. Zelfs als er geen back-up beschikbaar is, dan is een krachtige Excel Repair software kan ophalen van de gegevens.

Beschouw deze situatie - Stel, je hebt een spreadsheet met uw waardevolle details zoals boord roll geen examen, geen bankrekening, enz. Maar, wanneer u deze spreadsheet, een foutmelding open voordoet die luidt als volgt:

"Het document veroorzaakt een ernstige fout de laatste keer werd geopend. Wilt u doorgaan met het openen het?"

Na deze fout heeft de spreadsheet niet open, en je niet aan de toegang tot de gegevens die zijn opgeslagen in het.

Oorzaak:

De reden waarom deze fout optreedt tijdens het openen van de spreadsheet is omdat de spreadsheet corrupt is of beschadigd is. Als de spreadsheet niet open zelfs na twee of meer pogingen, het programma voegt het bestand naar de lijst met uitgeschakelde bestanden. Bestanden die zijn uitgeschakeld kan niet worden geopend en tonen foutmeldingen vergelijkbaar met de hierboven genoemde fout.


Resolutie:

  • Te herstellen van uw waardevolle gegevens opgeslagen in de spreadsheet, moet u de spreadsheet bestand te verwijderen uit de lijst met uitgeschakelde bestanden. En dit is iets wat je kunt doen op uw eigen, gemakkelijk door de volgende stappen:
  • Zoek de lijst met uitgeschakelde bestanden door te klikken op Help en dan Over Microsoft Office Excel.
  • U ziet een lijst met een handicap na het klikken op de items doos.
  • Verwijder het bestand uit de lijst door te klikken op 'Inschakelen'.
Dit lost het probleem.

Echter, als het probleem blijft, dan kunt u vereisen een XLS Repair software die kan Repair excel Software volledig. Dit wordt gedaan door innovatieve en krachtige scannen algoritmen in dienst van de applicatie. Een extra functie van het instrument is dat het herstelt het gerepareerde bestand op iedere gebruiker opgegeven of standaard locatie. Ook is het niet wijzigen van de oorspronkelijke inhoud of de instelling van het bestand.

No comments:

Post a Comment