Tuesday, February 23, 2010

Netwerkverbinding Niet Causing Excel Spreadsheet Corruptie

MS Excel spreadsheets vandaag zijn het belangrijkste onderdeel van een kleine of grote organisatie als zij belangrijke financiële administratie en diverse andere waardevolle informatie van de organisatie op te slaan. Aangezien het vitale informatie opgeslagen, en kan worden geraadpleegd door veel mensen, op verschillende punten van de tijd, het is opgeslagen op een netwerkstation. Echter, wanneer u een Excel-spreadsheet op een netwerk schijf te redden, kan het soms corrupt. Dit kan gebeuren als er, bij het opslaan van het bestand op het netwerk is er een probleem met de netwerkverbinding.
Als gevolg van corruptie, kan de spreadsheet niet open, wat leidt tot gegevens ontoegankelijkheid. In dergelijke omstandigheden is het ophalen van uw gegevens is van groot belang, waarvoor, kunt u gebruik maken van een gezonde back-upbestand. En in het geval de back-up niet beschikbaar is, of het niet helpt, dan kunt u gewoon gebruik maken van Excel Repair software om uw gegevens uit de beschadigde spreadsheet te halen.
Stel je een situatie - Je hebt een Excel-bestand op het netwerk schijf van uw systeem, een paar dagen voor. Op proberen om het bestand van het netwerk drive toegang, ontvangt u de volgende foutmelding:
"Kan geen toegang krijgen tot alleen-lezen document "
De Excel-spreadsheet zou niet open na de bovengenoemde foutmelding.
Bijgevolg kan u niet in staat zijn om de toegang tot de gegevens opgeslagen in de spreadsheet.

Oorzaak:

Netwerkverbinding problemen bij het opslaan van het bestand op het netwerk drive.

Resolutie:

In de meeste gevallen, wanneer een Excel-spreadsheet beschadigd raakt, is het niet openen. U kunt echter wel gebruik 'Open en Reparatie gereedschap' aanwezig in de spreadsheet Excel te openen en om uw toegang tot de gegevens. Voor het gebruik van dit instrument als volgt te werk:

  • Start MS Excel en klik op 'Openen' in het menu 'Bestand'.
  • Kies het bestand dat u wilt openen in het 'Openen' box.
  • Klik op 'Openen en herstellen' door te klikken op de pijl op de knop 'Openen'.
  • Dan Reparatie klik op '' wanneer gepromoveerd tot herstel van de beschadigde spreadsheet.
Echter, indien u zich niet het document te openen, zelfs na het gebruik van 'Open en Reparatie gereedschap', dan is de enige manier om uw gegevens op te halen is te Repair Excel file behulp van een efficiënt XLS Repair software die scant en herstelt de beschadigde spreadsheet met behulp van krachtige herstel algoritmes. De reparatie software moet zorgen voor volledig herstel van de spreadsheet zonder wijzigingen in de oorspronkelijke instellingen en de inhoud van het bestand. Ook moet de XLS reparatie tool hebben intuïtieve grafische gebruikersinterface waarmee bestand herstel gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken.

No comments:

Post a Comment