Tuesday, February 9, 2010

Resolving "Excel gevonden onleesbaar inhoud .." Fout bericht in een MS Excel-werkmap

Ook bekend als een spreadsheet, een werkboek is een verzameling van cellen op een vel waar u kunt opslaan of gegevens te manipuleren. Soms kunt u observeren enkele kwesties in de werkmap te wijten aan die u niet toegang tot de inhoud opgeslagen in het. Dit gebeurt als gevolg van corruptie van de werkmap, die de ontoegankelijkheid van gegevens oorzaken. Voor toegang tot uw gegevens, moet u een geldig data back-upbestand. Echter, als de backup niet aanwezig is, of beschadigd, dan moet u een toepassing van derden, die bekend staat als Excel Repair software gebruiken om uw gegevens volledig te halen.

Bijvoorbeeld - Soms, wanneer u probeert toegang tot een MS Excel-werkmap, die je tegenkomt de onderstaande foutmelding:

"Excel gevonden onleesbaar inhoud in Book_Name. Wilt u de inhoud van dit werkboek te herstellen? "

Als u op Ja klikt, krijg je het volgende Excel herstel verslag:
Removed Records: draaitabelrapport van / xl/pivotCache/pivotCacheDefinition1.xml deel (draaitabel cache)

In het geval uw werkmap wordt gepubliceerd op een Microsoft SharePoint-webonderdelen verslag pagina, dan zal het niet maken. Daarnaast ontvangt u de volgende foutmelding:

"De werkmap die u hebt geselecteerd kan niet worden geopend. De werkmap kan in een niet-ondersteunde bestandsindeling, of het kan beschadigd worden. Wilt u proberen dit bestand in Excel te openen? "

Deze foutmelding dat de werkmap corrupt is of beschadigd. Als gevolg van corruptie, kan het bestand niet te openen en de gegevens ontoegankelijk.

Oorzaak:

Naar aanleiding van de mogelijke oorzaken kunnen zijn voor de bovengenoemde kwestie:
Een draaitabel die key performance indicator (KPI's) gebruikt, is er in de werkmap.
De KPI's zijn gemaakt in de Analysis Services Business Intelligence Development Studio.
Een of meerdere KPI's zijn aanwezig in de huidige tijd de eigendom.

Resolutie:

U kunt het bovenstaande probleem, overwegen de volgende maatregelen:
  • Het bovenstaande probleem kan worden opgelost door het verwijderen van de uitdrukkingen of de aanwezigheid van KPI's uit alle Huidige tijd Lid eigenschappen.
  • In het geval, krijgt de werkmap beschadigd, u geen toegang tot de inhoud aanwezig in het bestand. In dergelijke situaties moet u te repair excel op te halen en de gegevens van de bedorven of beschadigde werkmap herstellen. Dergelijke XLS Reparatie aanvraag tewerkstellen high-end scanning mechanismen om snel te scannen en reparatie van de beschadigde bestand. Vanwege hun interactieve gebruikersinterface, zijn deze tools eenvoudig te gebruiken en te begrijpen zonder voorafgaande technische vaardigheden.

No comments:

Post a Comment