Monday, February 15, 2010

Resolving "bestandsnaam.xls kan niet worden geopend .." Excel Foutbericht

Ontworpen en de markt gebracht door Microsoft Excel is een spreadsheet-toepassing die nuttige functies berekening, grafische tools, draaitabellen, en een macro programmeertaal bekend als Visual Basic for Applications (VBA). Maar soms kan een aantal van de gebruikers van Excel vinden deze toepassing worden waardeloos als ze komen over een aantal van de foutmeldingen bij het openen van een spreadsheet. Dit gebeurt in het algemeen te wijten aan de corruptie in het Excel-bestand, waardoor de gegevens die zijn opgeslagen in het bestand wordt ontoegankelijk. In dergelijke situaties kunt u gebruik maken van een gezonde gegevens back-up om de gegevens te herstellen. Echter, als je niet gehandhaafd geen back-up, dan moet je een krachtige Excel Repair software gebruiken om uw gegevens op te halen.
of bijvoorbeeld - Soms, wanneer u probeert een spreadsheet te openen, is het niet open en je tegenkomt de onderstaande foutmelding:

"Bestandsnaam.xls niet geopend kunnen worden. Het bestand kan alleen worden gelezen, of je kan proberen een alleen-lezen locatie toegang. Of, kan de server het bestand zich bevindt niet reageert."
Verder, als je probeert om het bestand op te slaan als een back-up, ontvangt u nog een foutmelding:
"Kan niet bestandsnaam.xls kopiƫren. Het bestand of de map is beschadigd en onleesbaar. "
Als resultaat van de hierboven genoemde foutmeldingen, zult u niet in staat te openen of het bestand kopiƫren.

Oorzaak:

De belangrijkste oorzaak van het probleem is de corruptie of beschadiging van Excel spreadsheet. Virus, onverwacht afsluiten van het systeem, de toepassing storingen, etc zijn enkele van de redenen voor Excel-bestand corruptie.


Resolutie:

  • Op te lossen en de oplossing van het probleem, moet u de reparatie en de database te herstellen. Hiermee zijn alle fouten en geeft u een nieuw werkblad vrij van fouten. Zo voor een volledige ophalen van uw gegevens, moet u gebruik Repair excel file met behulp van een effectieve XLS Repair software. Dergelijke toepassingen nemen zeer invloedrijke scannen algoritmen om snel te scannen en het Excel-bestand om uw gegevens op te halen reparatie. Ontworpen door ervaren en gekwalificeerde technici, zijn deze tools ingesloten met een rijke grafische user interface dat maakt ze gebruikersvriendelijk en spreekt voor zich.

No comments:

Post a Comment