Wednesday, June 2, 2010

Niet-verwerkte uitzondering en corruptie komt voor in complexe Excel-werkmappen


Microsoft Excel maakt het mogelijk om grote en complexe werkmappen, die uw belangrijke en bedrijfskritische data kunt opslaan in een georganiseerde vorm. Het complex werkmappen niet werkt zo snel als de kleine werkmappen doen. Zij kunnen diverse problemen veroorzaken, zoals de toepassing crasht, niet-verwerkte uitzonderingen, en Excel-bestand corruptie. Dit gedrag van de Excel-werkmap kan leiden tot kritieke problemen van het verlies van gegevens en vereisen Excel-bestand te repareren moet worden vastgesteld, als u de huidige back-up niet op zijn plaats.
Het complex Excel-werkmappen, die zware herberekening nodig kan een aandoening die kan leiden tot MS Excel per ongeluk proberen vrij te maken voor een ongeldig adres array van het dubbelspel worden teruggestuurd als argument om de functie bel xll gezicht. Dit gedrag veroorzaakt Mso9.dll (Microsoft Excel bibliotheek) naar MS Excel-bestand te laten crashen en een van de onderstaande fouten te genereren:
  • Niet-verwerkte uitzondering in Excel.exe: C0000005: Toegang overtreding.
  • De instructie op "0x308C9EBB" verwijst naar geheugen op "0xFFFF0000". Het geheugen kan niet worden "gelezen".

Het bovenstaande probleem treedt alleen op wanneer de complexe Excel-werkmappen, die in hoge mate gebruik van aangepaste XLL herberekening, en niet zou Microsoft Excel crash, zelfs als hij wordt geraakt, afhankelijk van de waarden, die binnen array. Het maakt alle gegevens ontoegankelijk en u hebt om uit te vinden van de oorzaak van dit probleem en reparatie Excel-bestand door de vaststelling van het.
Overwegingen van het arrest van het probleem:

Wanneer Excel bereidt zich voor op te bellen, terwijl herberekening xll functie berekent alle afhankelijke cellen, die nodig zijn voor het produceren van argumenten overgaan naar xll functie. Als een van de waarde van de afhankelijke cel is gewijzigd door de buiten-code, Excel heeft uit te stellen xll bellen en afhankelijke cellen worden opnieuw berekend. Deze algemene gedrag schade toegebracht aan de Excel-werkmappen en Microsoft Excel toepassing kan niet lezen van gegevens uit het.

Resolutie:

U kunt downloaden en installeren van een hotfix voor dit probleem te voorkomen, dat zich heeft voorgedaan in de toekomst. Echter, als het probleem wordt veroorzaakt door excel repair, moet u de beschadigde werkmap te herstellen van de meest recente back-up. In het geval back-up is niet beschikbaar of worden bijgewerkt, kunt u geconfronteerd kritische problemen en behoeften van de repair excel software ontstaan.
De aanvragen reparatie Excel-bestand met behulp van high-end scanning technieken. Ze komen opgenomen met rijke en interactieve grafische user interface. Met alleen-lezen en niet-destructief gedrag, de software zijn volledig veilig te gebruiken

No comments:

Post a Comment