Tuesday, April 20, 2010

Vaststelling "Bestand Fout: Data ..." Foutbericht

Microsoft Excel-spreadsheets kan raken als gevolg van diverse redenen zoals onverenigbaar Upgradation, de toepassing storingen, problemen met het netwerk en oneigenlijk codering. In de meeste situaties van XLS of xlsx bestand schade, de gebruiker een foutmelding tegenkomt terwijl het proberen om de spreadsheet te openen. Voor reparatie van een beschadigde spreadsheet, MS Excel voert automatisch herstel en probeert te herstellen van het bestand. Echter, als MS Excel wordt niet in recovery mode, en blijft het bestand corrupt is, dan zul je handmatig moeten herstellen met behulp van 'Openen en herstellen' utility. Maar als handmatig ook repareren niet aan herstel van de spreadsheet, dan moet u de spreadsheet terugzetten van een back-up bijgewerkt. Echter, in de afwezigheid van, of in geval van gebrekkige of beschadigde back-up, je bent niet achter met een andere optie, maar om een excel file repair commerciƫle toepassing te gebruiken om de spreadsheet te repareren.

Om dit grondig te uitwerking van de hierboven beschreven situatie, waarin overwegen een realistische situatie kom je de onderstaande foutmelding terwijl het proberen om MS Excel 2000 spreadsheet te openen:

"File Error: Gegevens kunnen verloren zijn gegaan"

De bovenstaande foutmelding staat niet toe dat de spreadsheet te openen en maakt al zijn opgeslagen gegevens ontoegankelijk. Dezelfde foutmelding verschijnt elke keer probeer je de spreadsheet te openen.

Oorzaak:

De bovenstaande foutmelding verschijnt wanneer uw Excel spreadsheet is logisch beschadigd.

Resolutie:

Om voorbij het bovenstaande Excel-spreadsheet corruptie foutmelding, de reparatie van het bestand met behulp van de onderstaande stappen:

1.Klik 'Open' in het menu 'Bestand'.
2.Choose de corrupte Excel-bestand en klik op 'Openen'.
3.Lastly, klik op 'Openen en herstellen "optie om de spreadsheet te repareren.

In het geval de spreadsheet blijft beschadigd, zelfs nadat u de bovenstaande stappen, en je hebt geen back-up niet worden gehandhaafd, dan moet u de spreadsheet te herstellen met behulp van een effectieve derden Excel Repair toepassing.

Dergelijke MS Excel-bestand reparatie tools nemen reparatie mechanismen die bevoegd zijn genoeg om te repareren logisch beschadigd Excel-bestand. De Repair Tool is gemakkelijk te begrijpen en is absoluut niet-destructief. Het staat de gebruiker op te slaan het gerepareerde bestand op door de gebruiker opgegeven locatie.

No comments:

Post a Comment