Thursday, June 24, 2010

Hoe vast te stellen ontbrekende gegevens validatie pijlen in Excel-werkmap

Bij het invoeren van gegevens in een werkmap, heel vaak kom je in een situatie waarin u dezelfde gegevens in de cellen binnendringen. In dergelijke situaties, gegevensvalidatie komt pas echt handig. In plaats van te typen dingen opnieuw en opnieuw, kunt u drop-down lijsten in de cellen. Op deze manier hoeft u alleen maar om het item uit de lijst te selecteren en verder te gaan naar de volgende cel. In een notendop, als u gegevens toevoegen validatie drop-down lijsten aan uw Excel-spreadsheet, kunt u eenvoudig de gegevens invoeren. Hoewel, in tijden, wanneer u een Excel-werkmap opent, kan u de gegevensvalidatie pijlen ontbreken. De redenen kunnen variëren van objecten die verborgen voor de werkmap corruptie. Terwijl de meeste van de redenen hiervoor worden behandeld door het wijzigen van instellingen, maar in geval van een corrupte Excel-werkblad, u nodig zou zijn om uit te kijken voor een efficiënte Excel Repair oplossingen.

Bedenk een scenario, waarin, voegt u gegevensvalidatie lijsten aan uw spreadsheet (die bevat belangrijke informatie over klanten van uw bedrijf), als je dezelfde werkmap opnieuw opent om meer gegevens in te voeren, vindt u de gegevensvalidatie pijlen ontbreken.

Veroorzaken

Het bovenstaande probleem zou kunnen vlak in de volgende voorwaarden:

  • U bent misschien niet de cel met gegevensvalidatie dropdown pijl (aangezien je werkblad hebt geklikt bevat veel cellen met gegevensvalidatie)
  • Als uw werkblad bevat nog andere vormen zoals logo's, tekstvakken en je hebt een instelling in staat om ze te verbergen. Omdat ze zijn ook objecten, de dropdown pijlen zullen ook verborgen blijven.
  • Je zou kunnen hebben uitgeschakeld de standaard optie voor een dropdown lijst
  • Uw werkblad kan worden beschadigd

Resolutie

Probeer de volgende stappen om de gegevens te halen:

  • Maak het gemakkelijk om de cellen die gegevens validatie zijn te herkennen. U kunt een kleur toe te voegen of ze een cel reactie
  • Maak opnieuw de zichtbare objecten
  • Zet de standaardinstelling voor een gegevensvalidatie lijst aan de pijl
  • Om corrupte Excel-bestand te herstellen, kunt u het volgende in acht Repair excel file stappen:
1.Try het kopiëren van de gegevens naar een nieuwe werkmap, de gegevensvalidatie pijlen opnieuw kan
2.Or proberen te repareren als je Excel-bestand te openen. (Open gebruik en reparatie-functie)
3.Indien u niet in staat om de gewenste resultaten te krijgen, kiezen voor een Excel-reparatie software. Dergelijke tools van derden gegevens extraheren uit een corrupte Excel-bestand door het gebruik van verbeterde algoritmen scannen.

No comments:

Post a Comment