Friday, June 18, 2010

Reparatie corrupte Excel-bestanden door ze te converteren SYLK-formaat

Een Microsoft Excel-werkmap kan corrupte krijgen in verschillende gevallen inbegrip van de toepassing storing, onverwachte systeem shutdown, derde-party plug-ins, het besturingssysteem van corruptie, menselijke fouten en anderen. U kunt repair excel file bestand te converteren naar een ander formaat dwz Symbolic Link Format (SYLK) formaat. Het omzetten van een corrupte Excel-bestand in dit formaat is zinvol omdat het helpt te filteren op de beschadigde elementen. SYLK is een Microsoft bestandsformaat dat doorgaans wordt gebruikt om data-uitwisseling tussen applicaties specifiek spreadsheets. Een SYLK-bestand heeft een. Slk achtervoegsel.

Als uw MS Excel-bestand, die ofwel is gemaakt met MS Excel 2002 of MS Excel 2003, is beschadigd en u kunt openen, dan volgt u de hieronder genoemde stappen te ondernemen om het bestand te filteren:

  • Open de beschadigde of corrupte Excel-bestand, ga naar Bestand en klik op Opslaan als
  • In de lijst Opslaan als type, klikt u op SYLK, en sla het bestand (Als uw werkmap bevat meer dan een spreadsheet, met gebruikmaking van deze stap kun je alleen het actieve werkblad wordt het gebruik van de SYLK-formaat. Met het oog op meerdere bladen op te slaan, u kunt besparen elk vel als een aparte SYLK.)
  • U kunt een bericht tegenkomen zeggen dat het geselecteerde bestandstype geen werkmappen met meerdere bladen, klikt u op OK bevatten alleen het actieve sheet-ondersteuning.
  • En, als u over een melding dat de werkmap functies die niet verenigbaar zijn met de SYLK-formaat, klikt u op Ja omvat
  • Nu klikt u op Sluiten als u een bericht dat zegt sla de wijzigingen die u gemaakt, klikt u op Ja
  • Ga naar het menu Bestand en klik op Openen
  • Selecteer het. SLK-bestand dat u hebt opgeslagen en open het
  • Ga naar het menu Bestand en vervolgens op Opslaan als
  • In de lijst Opslaan als type, klikt u op Excel-werkmap en klik vervolgens op Opslaan

Voor reparatie Excel-bestand, wordt deze methode aanbevolen en zeer vaak gebruikt. Als u nog niet herstellen van beschadigde Excel-bestand of het is zwaar beschadigd dat je niet kunt openen, zijn er talloze Excel Repair hulpprogramma's die efficiƫnt uit te voeren reparatie operatie.

No comments:

Post a Comment