Monday, June 21, 2010

Oplossingen voor 'Excel onleesbare inhoud aangetroffen in Book_Name'

Een draaitabel is de meest efficiënte functie van Microsoft Excel 2007. Het helpt u een tabel gegevens samen te vatten door de verschillende velden. U kunt de tabel door het definiëren van welke velden te bekijken en hoe de gegevens moeten worden weergegeven. Op basis van uw selectie, organiseert Excel de gegevens en stelt u in staat om een andere kijk op de gegevens. Hoewel soms, kan u verschillende fouten terwijl het proberen om een Excel-werkmap met draaitabellen te openen. Een draaitabel met behulp van key performance indicators (KPI's) of een corrupte werkmap kunnen de oorzaken zijn onder andere achter de foutmeldingen. Om de opgeslagen gegevens in een werkmap opent, moet u nemen corrigerende maatregelen of gebruik maken van een back-up. Als er niets lijkt te werken, kun je terecht voor een geavanceerde Excel repair nut.

Bedenk een scenario, waarin, en u probeert een Microsoft Excel 2007-werkmap en je krijgt de volgende foutmelding:

"Excel onleesbare inhoud aangetroffen in Book_Name. Wilt u de inhoud van deze werkmap te herstellen. "

Wanneer u klikt op 'Ja', kom je over de volgende Excel herstel verslag:

"Verwijderd Records: draaitabelrapport van / xl/pivotCache/pivotCacheDefinition1.xml deel (draaitabel cache)"

En, als u het dezelfde werkmap van Excel in de Microsoft SharePoint-webonderdelen report pagina, ontvangt u de volgende foutmelding:

"De werkmap die u hebt geselecteerd kan niet worden geopend. De werkmap kan worden in een niet-ondersteunde bestandsindeling, of het kan worden beschadigd. Wilt u proberen dit bestand openen in Excel? "

Veroorzaken

De bovenstaande fout zou kunnen hebben als gevolg van corruptie boven water (een oorzaak zelf verklaard in de bovenstaande foutmelding). Maar, kunnen er andere redenen die zijn hieronder


opgesomd:

  • Als de draaitabel key performance indicators (KPI's)
  • De KPI's zijn gemaakt in de Analysis Services Business Intelligence Development Studio
  • Op of meer van de KPI's zijn een uitdrukking in de huidige tijd Lid pand

Resolutie:

Indien een of meerdere KPI's zijn een uitdrukking in de huidige tijd Lid pand, dan kunt u het probleem te bestrijden door het verwijderen van de uitdrukkingen uit alle huidige tijd lid eigenschappen.

In geval u nog steeds een foutmelding, het suggereert dat uw Excel-bestand corrupt is. Om vast te stellen van corruptie, moet je hulp zoeken bij een repair excel file software. Dergelijke tools van derden van toepassing verbeterde algoritmen voor het scannen van gegevens van corrupte Excel-werkmappen in een moeiteloze manier. U kunt een Excel-reparatie programma gemakkelijk downloaden van het internet.

No comments:

Post a Comment