Friday, March 5, 2010

Rectificatie "Schade aan het bestand is zo groot" Fout in MS Excel

Microsoft Excel is een krachtig en nuttig spreadsheet-applicatie, die het onderdeel van Microsoft Office pak van producten. Deze applicatie biedt een aantal functies, zoals grafieken, formules, macro's, enzovoort. Onder al deze opties, het belangrijkste kenmerk van Microsoft Excel wordt automatisch herstel. Deze functie is opgenomen in Microsoft Excel 2003 en 2002 (XP). Het helpt MS Excel om te herstellen van onjuiste afsluiting van het systeem of applicatie crash zoals situaties. Maar deze functie is niet nuttig in alle gevallen en dus niet kan herstellen Excel-bestand beschadigd. In deze kritieke omstandigheden, zou je tegenkomt situaties het verlies van gegevens en je moet Excel Recovery te sorteren op de kwestie.
Wanneer u probeert een Microsoft Excel 2003-werkmap opa, na een onverwacht afsluiten van het systeem of applicatie crasht, kan je tegenkomt de volgende foutmelding:

"Fouten werden ontdekt in 'bestandsnaam.xls,' maar Microsoft Excel was in staat om het bestand te openen door het maken van de reparaties hieronder opgesomd. Sla het bestand op deze reparaties permanent te maken.
Schade aan het bestand is zo uitgebreid dat reparaties werden niet mogelijk.
Excel probeerde te herstellen van uw formules en waarden, maar sommige gegevens kunnen verloren zijn gegaan of beschadigd. "

Je zou kunnen tegenkomen dit probleem, zelfs als het Excel-bestand wordt geopend in eerdere versies van Microsoft Excel, zonder enig probleem. Na bovenstaande foutmelding, wordt het bestand niet geopend en u kunt deze dus geen toegang tot opgeslagen gegevens in. Katastrofisch In deze situaties moet je om uit te zoeken de oorzaak van dit probleem en gaan voor Excel Repair door sorteren het uit.

Oorzaak

Dit probleem treedt meestal op wanneer het Excel-bestand wordt ernstig beschadigd en automatisch herstel kan niet omgaan. Door uitgebreide corruptie het bestand kan niet worden geopend en dus de bovenstaande foutmelding plaatsvindt. Samen met de onverwachte uitschakeling van het systeem, zijn er verschillende andere oorzaken van Excel-bestand corruptie zoals virus-infectie en defecte bestand objecten.

Resolutie

U kunt sorteren op dit gedrag van Microsoft Excel-bestand door het uitvoeren van XLS herstellen met behulp van toepassingen van derden. Deze software is geschikt voor het verwerken vrijwel alle van het Excel-bestand corruptie situaties.
De Excel recovery tools gebruiken geavanceerde scan algoritmen voor een succesvolle terugvordering van je missie kritische gegevens te waarborgen. Deze hulpmiddelen zijn vrij eenvoudig te gebruiken als zij interactieve en eenvoudige grafische gebruikersinterface. Met alleen-lezen gedrag, voeren zij originele herstel.
Stellar Phoenix Excel Recovery is de meest populaire en meest gebruikte toepassing volledig te herstellen en beschadigde XLS-bestanden te herstellen. Deze software werkt goed met Microsoft Excel 2007, 2003, 2002 en 2000. Het is compatibel met Microsoft Windows Vista, 2003, XP, 2000 en NT.

No comments:

Post a Comment