Monday, April 12, 2010

Excel reageert niet als Bereken wordt aangeroepen vanuit een asynchrone COM Event

MS Excel stelt gebruikers in staat te doen bij de programmering, geschikt voor gebruik binnen de VBA-code. Een gebeurtenis is de actie die wordt gestart door een aantal andere VBA-code of een handeling van de gebruiker. Het gebruik ervan, de gebruiker acties en veranderingen in het verzoekschrift kan worden gecontroleerd en, samen met haar, kan de passende maatregelen worden genomen als een reactie van bepaalde acties van de gebruiker. Dit instrument werd voor het eerst ingevoerd in Excel 97 en hetzelfde blijft tot en met 2007.

Maar het probleem begint wanneer de gebruiker gebeurtenissen niet krijgen geen antwoord. MS Excel 2002, kan stoppen met optreden om deze gebeurtenissen. Kortom, het probleem ontstaat wanneer deze gebeurtenissen te schakelen naar asynchroon gedrag. Wanneer u evenementen voor COM-onderdeel te laten vallen en dan berekenen functie aan te roepen op het Excel-werkblad van het evenement, kunnen de resultaten niet als verwacht.

Maar in de ernstige kans kan zij de corruptie van het dossier en de oorzaak foutmeldingen als:

"Microsoft Excel is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor het ongemak. "

Het probleem begint bij een complex werkblad, dat wordt geƫxploiteerd door op de Bereken functie. Nu, als tijdens het proces applicatie draait in de achtergrond en voorgrond venster klikt, beweegt zich over het programmavenster, kan zij niet meer reageert. Tijdens het proces, de berekening begint plukken berichten uit de wachtrij staan en dan een asynchroon gebeurtenis is toegestaan te triggeren. Zoals de laatste COM-evenement en de berekening is nog niet voltooid, het volgende gesprek kan leiden tot corruptie, die kan verzoeken voor Excel repair.

Excel Repair

Deze werkbladen beschadigd kan worden gerepareerd en kunnen dan veilig worden hersteld door herstel van Excel-toepassingen. Dit zijn de instrumenten die zijn geprogrammeerd om de corrupte werkbladen scan door krachtige set van algoritmen.

Stellar Phoenix Excel Recovery maakt gebruik van de meest geavanceerde scanning algoritmes die bewijst nuttig voor reparatie en herstel van de beschadigde werkbladen. Dit Excel nuttige toepassing ondersteunt MS Excel 2007, Excel 2003, Excel 2002 (XP) en Excel 2000.

No comments:

Post a Comment