Monday, April 5, 2010

Herstel na Excel.exe Excel-bestand corruptie

Microsoft Excel helpt u om uw belangrijke data te bewaren in de georganiseerde vorm van rijen en kolommen. Hiermee kunt u verschillende functies uitvoeren en formules toe te passen op Excel spreadsheets te maken van uw gegevens bruikbaar en effectief zijn. Excel is een populaire spreadsheet-toepassing die wordt geleverd geïntegreerd met MS Office suite van het product. De belangrijkste uitvoerbare bestand van Microsoft Excel is bekend Excel.exe, waarvan de goede werking nodig is om ver te houden van uw Excel-werkbladen vanuit eventuele problemen, zoals corruptie.

Maar in het geval als er problemen optreden met dit bestand, Excel-spreadsheet kan beschadigd raken en dan kom je in het verlies van gegevens situaties. Op dit punt, moet u gaan voor Excel Recovery oplossingen om uw kostbare data op te halen.

In een praktische scenario, wanneer u probeert een Excel-spreadsheet open na onjuist afsluiten van het systeem, kom je de volgende foutmelding:

"EXCEL.EXE heeft fouten gegenereerd en wordt gesloten door Windows. U moet het programma opnieuw op te starten. Er wordt een foutenlogboek wordt aangemaakt. "

Na bovenstaande foutmelding, krijgt Microsoft Excel onverwacht beëindigd. Het zou zelfs kunnen optreden wanneer u een aantal gegevens in Excel-spreadsheet dat belangrijk is van buiten te bewerken.

In dergelijke situaties, bent u verplicht om uit te vinden van de oorzaak van dit probleem en ga dan voor Excel Reparatie door sorteren het uit.

Wortel van het probleem

Onjuiste beëindiging of doden van de Excel.exe proces resulteert in ernstige corruptie en verlies van gegevens leiden tot ernstige situaties. Dit probleem kan optreden als gevolg van stroomuitval, onjuist afsluiten van het systeem, systeem crash, het besturingssysteem en zelfs niet-virusinfectie. Dus u wordt aangeraden om altijd een back-up van bedrijfskritische gegevens.

Resolutie

Om te sorteren van deze kwestie, dan kunt u de Register-editor proberen. Maar dit is helemaal niet zo verkeerd bewerken van Windows-register de aanbevolen het besturingssysteem beschadigen en verdere corruptie naar Excel spreadsheet. In deze situaties, je moet gaan voor derden te Repair excel software voor een veilige en absolute hersteltijden.

Deze toepassingen maken gebruik van geavanceerde scan-mechanismen om methodisch te scannen de getroffen Excel bestand op te halen en al haar objecten. Deze Excel Repair toepassingen zijn volledig veilig en gemakkelijk te gebruiken en dus niet de vraag naar gezonde en voorafgaande technische vaardigheden.

Stellar Phoenix Excel Recovery is de meest geavanceerde en efficiënte tool om alle soorten van Excel corruptie scenario's te verwerken. Deze software werkt goed samen met Microsoft Excel 2007, 2003, 2002 en 2000. Het is compatibel met Microsoft Windows Vista, 2003, XP en 2000.

No comments:

Post a Comment