Thursday, April 15, 2010

Onmogelijk om beschadigde MS Excel Spreadsheets Open

Een Excel-spreadsheet corruptie kan een gevolg zijn van diverse factoren, zoals slechte sectoren, verloren clusters, operating system crash, cross gekoppelde bestanden, virus infectie, en anti-virus storing. Corruptie is vooral het gevolg van de schade. Xls-bestand structuur, waardoor de ontoegankelijkheid van gegevens die zijn opgeslagen in de spreadsheet. In de meeste van deze gevallen, wanneer een gebruiker probeert om een Excel-werkblad opent, hij / zij tegenkomt een foutmelding. Om dergelijke foutmeldingen te overwinnen, moet de gebruiker het bestand terugzetten van een back-up of bijgewerkt op Openen en herstellen hulpprogramma uit te voeren. Echter, als zowel de maatregelen niet meer tot het oplossen van de foutmelding, dan moet de gebruiker kiezen voor een commerciƫle derden excel file repair toepassing.

Het bovenstaande probleem kan worden uitgewerkt met behulp van de onderstaande foutmelding die verschijnt wanneer u probeert een Excel-spreadsheet te openen:

"Kan niet vinden het bestand pad (of een van de onderdelen ervan). Zorg ervoor dat het pad en de bestandsnaam juist zijn en of alle benodigde bibliotheken beschikbaar zijn. "

Na de bovenstaande foutmelding verschijnt, MS Excel begint, maar niet in staat is om de werkmap die u hebt gedubbelklikt openen. De gegevens opgeslagen in de werkmap ontoegankelijk na de bovenstaande foutmelding verschijnt.

Oorzaak:

De bovenstaande foutmelding wanneer spreadsheet is beschadigd.

Resolutie:

In het geval de spreadsheet opent leeg na de bovengenoemde foutmelding, dan moet u:

  • Gebruik 'Terugkeren naar optie opgeslagen document' om de originele spreadsheet terug te vorderen.
  • Bewaar de beschadigde spreadsheet in SYLK-formaat.
  • Bewaar de beschadigde spreadsheet in HTML (Hyper Text Markup Language) formaat.

Echter, als de spreadsheet kan niet worden geopend in MS Excel, dan moet u:

  • Probeer de spreadsheet in MS Word, MS Excel of Word Viewer Pad te openen.
  • Gebruik macro's om gegevens te extraheren uit een spreadsheet.
  • Link het beschadigde Excel-spreadsheet met behulp van externe verwijzingen.

Echter, indien aan alle hierboven resoluties niet oplossen van uw probleem, dan moet je kiezen voor een doeltreffende Excel-bestand Reparatie toepassing. Een Excel Repair tool maakt gebruik van doeltreffende technieken om de reparatie herstellen alle logisch beschadigd spreadsheets.

No comments:

Post a Comment