Wednesday, April 7, 2010

Microsoft Excel-grafiek van corruptie

Foto's zijn aanzienlijk gemakkelijker te begrijpen dan tekst en grafieken en diagrammen zijn het beste voorbeeld. Grafieken zijn visueel verleidelijk en maken het eenvoudiger voor gebruikers om patronen te zien, trends en vergelijkingen in de gegevens. Liever dan het analyseren van meerdere rijen en kolommen van de fiche, kunt u in een oogopslag zien of de waarden verhogen of te verlagen in een grafiek.

MS Excel is een spreadsheetprogramma dat deze faciliteit biedt voor hun gebruikers. De eenvoudigste en snelste methode om een grafiek te maken of een grafiek is het gebruik van de Excel-grafiek-wizard. Een grafiek maakt het algemeen het eenvoudig om de gegevens in de spreadsheet als gebruikers waarderen kan gewoon eruit pikken trends en patronen laten zien in de grafiek, die anders moeilijk te zien.

Er zijn verschillende soorten kaarten beschikbaar in Microsoft Excel die u kunt toepassen op een MS Excel spreadsheet. Enkele veelgebruikte kaarten onder hen zijn kolomdiagrammen, lijndiagrammen, staafdiagrammen, taartdiagrammen, xy (verstrooiing) grafieken, vlakdiagrammen, radar grafieken, oppervlakte grafieken, grafieken en Bubble enzovoort.

Hoewel, grafieken zijn uiterst nuttig in Excel, maar soms kan je tegen een paar problemen tijdens het lezen van hen. Wanneer u een Excel-werkblad opent, kunt u vinden dat het niet kan worden geopend als gevolg van een aantal corruptie in Grafiek object van Excel. U kunt ook zien dat de Excel spreadsheet niet is grafiek zien of het is de weergave van de verkeerde resultaten.

Al deze dingen kunnen optreden als gevolg van de grafiek corruptie. Een Excel-grafiek kan beschadigd zijn geraakt als gevolg van verschillende redenen, zoals onverwachte systeem shutdown, fout binnen een applicatie, virusaanval en vele anderen. Dit zijn de redenen dat de Excel-grafiek corruptie kan veroorzaken en kan je valt in de noodzaak om uit te blinken repareren.

In dergelijke situaties op te slaan u en uw bedrijf, wordt het belangrijk om de beschadigde Excel-spreadsheet reparatie samen met alle objecten, inclusief grafieken. XLS herstel is mogelijk door het gebruik van derde bekende party applicaties als Excel repair software.

Excel repair software zijn speciaal ontworpen om Excel-spreadsheet te herstellen, met al zijn objecten, in alle mogelijke omstandigheden van corruptie. Deze software uit te voeren Excel-grafiek herstel makkelijk en effectief. Excel recovery software kan worden gebruikt door de gebruiker zelf, maakt niet uit dat zij heeft veel vooraf en een goede technische kennis of niet. Deze software heeft een zeer rijke grafische ondersteuning in de gebruikersinterface.

No comments:

Post a Comment