Wednesday, March 10, 2010

Foutmeldingen tijdens het openen van een werkmap in Excel

Een macro in MS Excel is een reeks van commando's en functies die zijn opgeslagen in Visual Basic-module. Macro wordt vooral gebruikt voor het automatiseren van taken en kunnen worden uitgevoerd wanneer u nodig hebt om de taak uit te voeren. Maar er zijn momenten waarop een werkmap in Excel weigert te openen en vraagt een foutmelding. Soms kan de foutmelding ook optreden als de macro's niet aanwezig zijn in het bestand. Het is ook mogelijk dat de Excel-spreadsheet corrupt is. Door deze kunt u geconfronteerd met de dreiging van het verliezen van je gegevens opgeslagen in de werkmap. En, als de gegevens opgeslagen in de werkmap was kritisch, dan herstel belangrijk. Hier, een krachtige excel reparatie toepassing zal u toelaten om uw gegevens uit het excel repair te herstellen.

Overweeg een situaties - Soms, wanneer u probeert een Excel-bestand te openen, laten we zeggen een werkmap, kom je de volgende foutmelding:

"De werkmap die u opent bevat macro's. Sommige macro's kunnen virussen bevatten. "

U krijgt drie opties na deze foutmelding, namelijk-Macro's uitschakelen (standaard), Macro's inschakelen en niet open Do. Dat verbaast u als u weet dat de werkmap geen macro's bevat. Bovendien, terwijl u nog steeds bezorgd over deze foutmelding, een andere foutmelding:

"Kan het bestand niet lezen."

Het eindresultaat van het hele scenario komt te zijn fataal als de gegevens opgeslagen in de werkmap wordt ontoegankelijk.

Oorzaak:

Mogelijke redenen voor de bovenstaande foutmelding zijn:

Norton anti-virus in strijd met MS Excel.
Sommige add-ins belemmeren in het goed functioneren van Excel.
Excel gebruikt bestanden met. Xlb extensie op te slaan werkbalk informatie. Soms zijn deze bestanden corrupt en de foutmelding verschijnt.

Resolutie:

Aangezien het probleem wordt veroorzaakt door drie verschillende oorzaken, moet er een aparte oplossing voor hen allen. Dus om het probleem op te lossen, overwegen de volgende maatregelen:

Wanneer een anti-virus zoals Norton het probleem is het genereren, dan moet je verwijderen.
Als het probleem wordt veroorzaakt door invoegtoepassingen in Excel, moet je uitschakelen.
Als de bestanden met. Xlb extensie het probleem veroorzaakt, verwijder alle bestanden. Maar als het probleem nog steeds, dan is het probleem is waarschijnlijk te wijten aan Excel-spreadsheet corruptie. In een dergelijk geval moet u te repareren excel-bestand om uw gegevens uit het beschadigde Excel-bestand te halen. Dit kan gemakkelijk worden gedaan met behulp van een effectieve terugvordering toepassing die geavanceerde scannen mechanismen werken te repareren het repair excel file met succes excelleren. Ontworpen met interactieve grafische user interface, deze hulpprogramma's zijn gebruiksvriendelijk en spreekt voor zich.

No comments:

Post a Comment