Monday, March 8, 2010

How To Tackle Excel Crash Problemen in Windows Vista

Crash problemen in Excel kunnen worden veroorzaakt door verschillende redenen. Soms, Excel loopt vast wanneer u probeert af te sluiten het programma. Op dit moment is het bestand dat u werkt bij onder dreiging van corruptie. In de ongelukkige gebeurtenis, als het Excel-bestand beschadigd raakt, worden alle gegevens ontoegankelijk geworden. Met andere woorden, u niet in staat zijn om hetzij de toegang of gebruik van de gegevens opgeslagen in het Excel-bestand niet meer. Daarom is het altijd aangeraden om een geldig te houden data back-up bestand dat kan worden gebruikt op het moment van het verlies van gegevens. Maar als in het geval, de back-up wordt gevonden niet voorhanden is, gebruik dan een krachtige excel Repair software om uw gegevens op te halen.

Denk aan een praktische situatie - Op een Windows Vista-computer, wanneer u probeert af te sluiten van Excel 2007, acht u dat het programma stopt met werken, en uiteindelijk crasht. Bovendien ontvangt u de volgende informatie voor de fout:

Probleem handtekening:
Problem Event Name: APPCRASH
Toepassing Naam: EXCEL.EXE
Versie van toepassing: 11.0.8231.0
Application Timestamp: 48934d57
Fault Module Name: OLEAUT32.DLL
Versie van foutmodule: 6.0.6001.18000
Tijdstempel van foutmodule: 4791a74f
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00004580
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Locale ID: 1033

Aanvullende informatie over dit probleem:
LCID: 1033
Merk: Office11Crash
skulcid: 1033

Oorzaak:

Dit probleem kan worden veroorzaakt door de add-ins aanwezig in het programma.

Resolutie:

Volgende maatregelen kunnen helpen bij het oplossen van de kwestie:

Schakel de add-ins van Excel en test het programma.
Als dit niet helpt, probeer dan de waarde van de verandering LoadBehavior 3-0 onder de volgende registersleutel:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Office \ Excel \ Addins

In de meeste gevallen zult u in staat zijn om het probleem op te lossen na gebruik van de bovengenoemde maatregelen. Toch kan het veranderen van de registersleutel waarde riskant als elke verkeerde boeking kan ernstige schade toebrengen aan uw systeem. Daarom moeten alle problemen die verband houden met Excel crash op te lossen, wordt aanbevolen het gebruik van een goede kwaliteit excel repair software om het Repair Excel file kreeg dat te wijten aan corrupte Excel-crash. Deze geavanceerde toepassingen in dienst beïnvloeden scannen mechanismen om Excel-bestand systematisch te repareren. Uitgerust met een intuïtieve grafische gebruikersinterface, deze zijn gebruiksvriendelijke tools en je dus geen voorafgaande technische kennis om deze toepassingen te gebruiken.

No comments:

Post a Comment