Monday, March 15, 2010

Na het herstellen van gegevens Excel-bestand corruptie

Velen van ons gebruiken MS Excel uit te voeren verschillende financiƫle berekeningen, statistische analyse, zakelijke of persoonlijke records. Hoewel we meestal denken dat de opgeslagen gegevens in Excel is veilig, soms een Excel-bestand beschadigd raakt. Corruptie in Excel-bestand optreedt als gevolg van tal van redenen zoals onjuist afsluiten van het systeem, virus infectie, toepassing storing, stroomuitval, en veel gelijk. Het eindresultaat van corruptie van het Excel-bestand komt te zijn dodelijk als de gegevens in het Excel-bestand kan niet meer worden geopend. Voor toegang tot uw gegevens, moet u een recente gegevens back-upbestand. Echter, als u niet beschikt over een back-up, dan is een krachtige excel reparatie toepassing zal u toelaten om uw gegevens uit het beschadigde Excel repair te halen.

Bijvoorbeeld - In sommige gevallen, wanneer u probeert te openen een Excel-bestand, kunt u tegenkomen een van de onderstaande foutmelding:

"Kan het bestand niet vinden."
"Kan het bestand niet lezen."
"Unexpected Error (35012)."
"De bestandsindeling is ongeldig."
"Het bestand *. xls veroorzaakt een ernstige fout de laatste keer werd geopend."

Na het uitbreken van een van de bovenstaande foutmelding, doet het Excel-bestand niet te openen en uiteindelijk uw gegevens ontoegankelijk wordt.

Oorzaak:

De oorzaak van alle bovengenoemde foutmeldingen is de corruptie van Excel-bestand. Dit gebeurt vanwege de volgende redenen:

Wanneer een computer wordt afgesloten, sluit het alle geopende bestanden. Maar in het geval de computer crasht, dan is de open Excel-bestanden te krijgen beschadigd.
Excel-bestand corruptie kan ook optreden wanneer de harde schijf ontwikkelt s slechte sector en de Excel-bestanden zijn binnen die sector.
Sommige software problemen zoals onverwachte sluiting van de bestanden oorzaak corruptie van Excel-bestanden.
Een andere reden voor Excel corruptie virus infectie.

Resolutie:

Om de Excel corruptie problemen op te lossen, dient u te Excel repair file met behulp van een effectieve toepassing van derden bekend als Excel reparatie-software. Deze toepassingen dienst high-end scanning mechanismen om ervoor te zorgen volledige ophalen van uw gegevens uit het beschadigde Excel-bestand. Embedded met een rijke grafische user interface, zijn deze tools eenvoudig te gebruiken en te begrijpen.

No comments:

Post a Comment