Wednesday, March 17, 2010

"Te veel verschillende cel-formaten." Foutmelding veroorzaken Excel-bestand corruptie

Excel repair
Een spreadsheet is een MS Excel-object, dat bestaat uit kolommen, rijen en cellen, die elk uit verschillende aspecten, die grootte, achtergrond kleuren, grens omvatten, tekst oriƫntatie, enz. Maar soms situaties voordoen waarin u kunt ervaren wat problemen bij het formatteren van cellen of kolommen in Excel, die kan leiden tot corruptie van Excel-bestand. In dergelijke situaties worden de gegevens opgeslagen in het Excel-bestand wordt ontoegankelijk. Om toegang tot de gegevens, moet u een bijgewerkte backup bestand te gebruiken. Echter, als je geen back-up, of de back-up zelf onderhouden beschadigd raakt, dan is een krachtig excel repair software kunt u alle gegevens van het beschadigde Excel-bestand te halen.

Bijvoorbeeld - Soms, wanneer u probeert een cel of bereik van cellen, die je tegenkomt de onderstaande foutmelding:
"Te veel verschillende cel formaten."

Deze foutmelding leidt tot corruptie van het Excel-bestand of werkmap, te wijten aan die u niet aan de toegang tot de gegevens in het bestand opgeslagen.

Oorzaak:

De bovenstaande foutmelding komt vooral voor als de werkmap meer dan 4000 verschillende combinaties van cel-formaat bevat. Met andere woorden, de foutmelding is het resultaat van complexe opmaak gebruikt, die meestal optreedt in gedeelde werkmap die leidt tot corruptie van het bestand.

Resolutie:

Probeer het probleem op te lossen door vereenvoudiging van de opmaak in de werkmap. Beschouw de maatregelen hieronder om de opmaak te vereenvoudigen:

Probeer een standaard lettertype. Dit zal het aantal opmaak combinaties.
Probeer de grenzen consequent gebruiken in werkbladen.

Opslaan en sluiten de werkmap na de vereenvoudiging van de opmaak. Dan, heropening van de werkmap voor de toepassing van aanvullende celopmaak.

In de meeste gevallen zal je slagen in het oplossen van het probleem door het volgen van de bovengenoemde maatregelen. Echter, als het probleem blijft bestaan, dan moet je excel file repair met behulp van een effectieve excel reparatie-software. Makend van high-end scanning algoritmen, deze applicaties die snelle en accurate ophalen van uw gegevens. Deze applicaties worden zorgvuldig verwerkt door zeer bedreven technici, die deze tools leveren met interactieve grafische gebruikersinterface om ze gebruiksvriendelijk en spreekt voor zich.

No comments:

Post a Comment