Saturday, March 20, 2010

Oplossen van opstartproblemen in MS Excel

Als je een regelmatige MS Excel-gebruiker, dan kun je ervaren hebt wat foutmeldingen bij het openen van een Excel-bestand. Maar heb je ooit tegenkomen ongewoon gedrag van MS Excel bij het opstarten? Zo niet, dan zou je kunnen geschokt om te weten dat soms, Excel kan problematisch zijn bij het opstarten, waarna u kunt tegenkomen een foutmelding. Als gevolg hiervan kan een van de Excel-bestand te krijgen corrupt en de opgeslagen gegevens in dat specifieke dossier wordt ontoegankelijk. Om toegang tot uw gegevens, moet u een bijgewerkte backup-bestand gebruiken om de gegevens te herstellen. Maar in geval van onbeschikbaarheid van back-up, moet je gaan voor excel file repair aan uw gegevens van de beschadigde Excel-bestanden te halen.

Als regelmatig MS Excel gebruiker kan elke ongewone gedrag van de toepassing waardoor corruptie van uw bestanden zet je op backfoot zoals u wellicht op de rand van het verlies van uw kostbare gegevens. In dergelijke gevallen, excel herstel essentieel wordt. Maar, voordat het uitleggen van de oplossing, laten we praten over de aard van de problemen die kunnen optreden bij MS Excel opstarten:


  • Corrupted Excel-werkbalk bestand.
  • Corruptie in de registersleutels.
  • Beschadigde snelkoppeling naar het Excel-programma.
  • Beschadigde invoegtoepassingen onder het menu Extra.

Wanneer kom je in een van de hierboven genoemde symptomen, dan is er een mogelijkheid van een Excel-bestand of bestanden corruptie. Op dit punt, moet u naar een passende oplossing voor de beschadigde Excel-bestanden te herstellen.

Resolutie:

Wanneer een Excel-bestand beschadigd raakt, dan is de enige manier al waarop uw gegevens kunnen worden opgehaald is met behulp van een krachtige toepassing van derden bekend als excel repair software. Dit zijn geavanceerde toepassingen die speciaal zijn ontworpen om alle problemen corruptie in MS Excel op te lossen. Deze tools effectief herstel van de beschadigde of beschadigde Excel-bestand door de integratie van geavanceerde scanning mechanismen. Bovendien zijn deze toepassingen met ingebouwd zeer interactieve grafische user interface die maakt ze gebruiksvriendelijk en voor zichzelf. Dus, heb je niet nodig enige voorafgaande technische vaardigheden.

No comments:

Post a Comment